Sprudlelunsj

Velkommen til en unik lunsj i restaurant Mirabelle by Ørjan Johannessen sammen med Champagne Taittinger!

Vi får besøk av Daniel Mogensen fra Fondberg og Mikael Falkman fra Taittinger, og sammen skal vi sørge for en utsøkt lunsj. Vi starter i vår koselige lounge med snacks og aperitiff før vi flytter oss inn i restauranten for en utsøkt 4-retters meny, som serveres med deilige bobler.

Bli med oss på et spennende event med gode smaker, god stemning og en ekstra feiring av kvinnedagen.

"Finesse, friskhet og eleganse definerer disse verdenskjente dråpene. Vingården, som ble grunnlagt allerede på 1700-tallet, ble kjøpt opp av Pierre-Charles Taittinger for nesten 100 år siden. Selve vinkjelleren på Taittinger-eiendommen ble dog gravd ut så tidlig som på 300-tallet og er en del av UNESCOs verdensarvliste! I dag er det søskenparet Vitalie og Clovis (fjerde generasjon Taittinger) som styrer skuten. De produserer champagne med masse energi og med Chardonnay-druen i fokus."

  • Dato: Lørdag 8. mars 2025

  • Tid: kl 12.00

  • Sted: Mirabelle by Ørjan Johannessen, Beckerwyc House

  • Pris: Kr. 2500,-

  • Opplevelse: Champagne & set-meny

  • Booking: mirabelle@bghotel.no 

Begrensede plasser – bindende påmelding

Next
Next

CHEFS LUNCH