Matfilosofi

Island
Gastronomy

Mirabelle er mitt gastronomiske hjertebarn! I min matsal, i 3. etasje på Beckerwyc House i Bekkjarvik, Austevoll. Kan du observere meg og mitt team av kokker og servitører jobbe rundt vårt åpne kjøkken. Sammen legger vi ned kontinuerlig arbeid for å skape en unik set-meny med rundt 15 delikate serveringer, inspirert av øyens kulinariske arv og de omkringliggende øyene.

Vår visjon er rotfestet i bruk av lokale råvarer, kjent som Island Gastronomy. Vi lar oss inspirere av det unike mangfoldet rundt oss, samtidig som vi trekker veksler på kulinariske tradisjoner både langveisfra og nærmere hjemmet. Sjøens skatter danner grunnlaget for en eksklusiv matopplevelse – en verden av luksuriøse smaker, med det beste innen fisk og skalldyr.

Reisen begynner her. Vårt mål er å servere deg en smak av både tidløse og moderne tradisjoner, med autentisitet og et personlig preg. Velkommen til min kulinariske verden!

- Ørjan Johannessen - Bocuse d'Or Winner 2015