Island Gastronomy

Ørjan Johannessen - Bocuse d'Or Winner 2015

Mirabelle er mitt gastronomiske hjertebarn!
I min matsal, i 3. etasje på Beckerwyc House, har du muligheten til å observere meg og mitt team av kokker og servitører, jobbe rundt vårt åpne kjøkken i restauranten. 

Sammen med mitt engasjerte team legger jeg ned kontinuerlig arbeid for å skape en unik set-menu bestående av rundt 15 delikate serveringer, som speiler øyens kulinariske arv samt de omliggende øyene rundt.  

Vår kulinariske visjon er rotfestet i bruk av lokale råvarer, kjent som "Island Gastronomy". Vi lar oss inspirere av det unike mangfoldet rundt oss, samtidig som vi trekker veksler på kulinariske tradisjoner både langveisfra og nærmere hjemmet.

I disse vintermånedene lar vi oss spesielt inspirere av sjøens skatter som omgir oss – en verden av luksuriøse smaker, med det beste innen fisk og skalldyr. Dette danner grunnlaget for en eksklusiv matopplevelse som vi er stolte av å dele med deg.

Reisen begynner her, og vårt mål er å servere deg smak av både tidløse og moderne tradisjoner, autentisitet og et personlig preg. Velkommen til min kulinariske verden!